Verliefd op het eerste gezicht.

Leuk dat je dit artikel heb aangeklikt!
Het is alweer een tijd geleden dat ik een artikel heb geplaatst. Momenteel ben ik bezig met een kast op te knappen, wat ik al een tijd in de garage heb staan. Helaas heb ik geen goede before foto’s, maar hij was hier er daar gespoten met een neon groene kleur.

Ik werd meteen verliefd op deze kast. En wist gelijk wat ik ermee wilde doen.Nu is de kast nog helemaal metallic goud, maar straks ga ik de meeste ornamenten metallic paars schilderen. Het lijkt me een prachtig effect voor tijdens de winter dagen. Het kastje gevuld met decoratie zoals kaarsen, bladeren, beeldjes enz.

img_2826

Wat zou jij ermee doen?
Bedankt voor het lezen en/of kijken naar dit artikel.

 

img_2854   img_2857 img_2855

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MijnMartine kluskanaal     Gratis!