Nieuwe Sousafoon.

Yes! Het grote project is klaar.
De sousafoon van de onbekend band heeft een nieuwe look.

Samen met de commissie heb ik ze meegenomen in het proces. Ik heb geluisterd naar hun wensen en eisen. En van uit daar kwam ik met uit een lopende ontwerpen, zodat de commissie een juiste keuze kon maken. Het uiteindelijke ontwerp heb ik op de sousafoon met lakverf op de soudafoon geschilderd, met een leuk en grappig resultaat.

Het was een groot project en zeer leerzaam proces van het begin tot het einde. In het begin kwam ik er al snel achter dat de ruimte die ik gebruikte om te schilderen te vochtig was voor de lakverf in combinatie met de sousafoon. Ook de structuur de sousafoon is erg glad, waardoor het lastig was om te schilderen. Daarom heb ik ervoor gekozen om telkens dunne laagjes op te zetten.
Het mengen van de kleuren groen ging goed. Maar ook de schaduwen aan brengen ging goed. Voor mijn een van mijn eerste projecten ben ik zeer tevreden, omdat het zeker geen makkelijke klus is. Maar ook schilderen met lakverf is een kunst.

Ik heb ontzettend veel geleerd van dit project en ik zou het ontzettend leuk vinden om dit nogmaals te mogen doen, met de kennis die ik nu heb. Elke dag leer ik weer nieuwe dingen bij en dat vind ik leuk.

Bedankt voor het bekijken van dit artikel.
Voor alle foto’s zie: https://www.facebook.com/mijnmartine.

img_3116

img_3082

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MijnMartine kluskanaal     Gratis!